PES 2012 Türkçe Spiker Final Versiyon Hazır!


PES 2012 Türkçe Spiker Full (Tam) Versiyon Hazır!

PES 2012 Türkçe spiker, oyunun ingiliz spikeri üzerine yapılan Türkçe seslendirmelerden oluşur. Eğer PES 2012 oyununu Türkçe spiker ve yorumcu ile oynamak isterseniz bu dosyayı indirip kurabilirsiniz. PES 2012 için sitemiz tarafından hazırlanan Türkçe spikerin en son ve güncel versiyonudur.

Şimdi PES 2012 Türkçe spiker dosyasını güncelledik ve son haline getirdik. Bu dosya PES 2012 Türkçe spikerin en güncel ve son halidir.


PES 2012 Türkçe Spiker Özellikleri:

Spiker: HASAN MUSTAN
Yorumcu: ALİ KERİM ÖNER
PES 2012 ingiliz spikeri üzerine yapılmıştır. Oyuna eklediğinzde tüm ingilizce replikleri Türkçeye çevirir.

Oyunndan Kaynaklı Bazı Durumlar:

Oyunun yapısı itibariyle Türkçe spiker taraf tutmaz. Milli takımımız gol yerse üzülmez, atarsa sevinmez. Golü atanların adını söylemez. Bunların hepsi oyunun yapısından kaynaklıdır. Bizlerin hatası ya da eksiği değildir.

Boyut:341mb

Pes 12 Türkçe Spiker Final Turbobit Tek Link

http://turbobit.net/er2zar6xi3vl/Pes.12.Turkce.Spiker.Final.indir.rar.html

PES 12 Türkçe spiker kurulum: 

Program Files:


İndirdiğiniz dosyadan çıkan "Program Files" klasörüne girin ve "KONAMI" klasörünü sağ tıklayıp kopyala deyin. Kendi bilgisayarınızda ki "Program Files" klasörüne girin ve boş bir yere sağ tıklayıp yapıştır deyin ve dosyaları kaydedin. Çıkan değiştirme sorularına evet deyin.

Program files klasörü win 7 için "C:\Program Files (x86)"  ya da C:\Program Dosyaları (x86) olarak geçer.

KURULUM TAMAMLANMIŞTIR.
İYİ EĞLENCELER DİLERİZ.

Bu işlemler bittikten sonra mutlaka oyun içerisinden ana menüde "Sistem Ayarları" "Dil Ayarları" yolunu takip ederek Anlatım dilini MUTLAKA İNGİLİZCE SEÇİN!

KURULUM TAMAMLANMIŞTIR!

2 yorum:

  1. Yamayı indirdim kardeşim. Gerçekten yapanın eline sağlık! Çok güzel bir yama olmuş. Keşke direk olarak Türkçe çıksa ama nafile... Fakat sağolsun insanımız yamayı yapıyor bizi dertten kurtarıyor!

    YanıtlaSil
  2. Bence de yapanın eline sağlık! Yamayı da ilk buradan indirdim :D Takip ediyordum ne zaman çıkacak diye blog da gezinirken birden konu açıldı :D hemen indirdim yamayı

    YanıtlaSil