PES 2013 Türkçe Spiker V.1.1 Çıktı!


PES 2013 Türkçe spikerin ilk versiyonu olan Pes 13 Türkçe spiker v.1.0 ın içerisindeki bazı eksikleri gideren ve bazı hataları düzelten yeni versiyon Pes 2013 Türkçe spiker v.1.1, eski versiyonu da içereceği için sadece bu yeni versiyonu indirimeniz yeterli olacaktır. Yama şeklinde değil, tek parça Pes13 Türkçe spiker dosyası olarak verilecektir.

PES 2013 Türkçe Spiker V.1.1 Tamamlandı! Pes 2013 Türkçe spiker indir. Pes 2013 turkcespiker.com yapımı Türkçe spiker yamasının 1.1 versiyonuda hazır... Pes 2013 için turkcespiker.com trafından geliştirilen Pes13 Türkçe spiker v.1.1 nihayet çıktı!

Ve nihayet TSC ekibi Pes 2013 Türkçe Spiker v.1.1 yamasını pes sevenlerin beğenisine sundu. Yine aynı, yine her zaman ki slogan...

-Heyecanlı, gerçekçi, akıcı, coşkulu ve DOLU DOLU!


Pes 2013 Türkçe Spiker Yeni Versiyon Yenilikleri

*Toplamda 3001 kadar yeni ses dosyası eklendi. Bu ses dosyalarının büyük bir kısmı oyuncu ve takım ismi seslendirmeleri.
*Oyun içerisinde ingiliz spikerde bulunan tüm oyuncu isimleri EKSİKSİZ seslendirilmiştir.
*Oyun içerisinde ingilizce spikerde bulunan tüm takım isimleri EKSİKSİZ seslendirilmiştir.
*Bazı uzun replikler kısaltıldı.
*Bazı hatalı yorumcu replikleri düzeltildi.
*Pes 13 de bulunmayan Burak, Seçluk İnan, Hakan Balta... gibi bazı oyuncuların isim seslendirmeleri eklendi.

Önemli: Türkçe spikerde her yeni versiyon, bir öncekini de içerdiği için, sadece son sürümü yani bu sürümü indirmeniz yeterlidir. Pes 13 Türkçe spiker V.1.1 'i  indirmeniz yeterlidir.

ÖNEMLİ NOT:Orijinal ya da değil, tüm PES 2013 PC versiyonlarında, tüm işletim sistemlerinde sorunsuz çalışır. Kurulumu daha kolay ve sorunsuz yapmak için rar içerisindeki beni oku dosyasını mutlaka okuyun.

Yamalı ya da yamasız HER TÜR PES 2013 oyununda sorunsuz çalışır.
Eğer yama kullanıyorsanız tutup yamanızı falan silmeyin. İndirin ve oynayın.

Kurulum:

İndirdiğiniz dosyadan çıkan "spiker_dosyasi.img" dosyasının adını "dt00_e.img" ve "isim_dosyasi.img" dosyasının adını da "dt05_v.img" olarak değiştirin.
İsmini değiştirdiğiniz dosyaları oyunun kurulu olduğu alanda "C:\Program Files (x86)\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2013\img" içerisine atın ve eskileri ile değiştirin.


Bu işlemler bittikten sonra mutlaka oyun içerisinden ana menüde "Sistem Ayarları" "Dil Ayarları" yolunu takip ederek Anlatım dilini MUTLAKA İNGİLİZCE SEÇİN! 

Pes 2013 Türkçe Spiker V.1.1 indir; 

Turbobit

ÖNEMLİ NOT: Turbobit.net'ten ücretsiz iNdirme ile bu dosyayı 37 dakikada indirirsin, premium alırsan aynı dosyayı sadece 2 dakikada iNdirirsin... Turkcell, Avea, Vodafone hattınızdan telefon ile premium almak için:

BURAYA tıkla Download fast - Yüksek Hızda iNdirme ye tıkla, gelen ekranda yukardan SMS i seç,

1 aylık premium almak için turbonet30 yazıp 7979'a,

1 haftalık premium almak için turbonet7 yazıp 7979'a gönder


Telefonuna gelen PİN'i doğru bir şekilde boş kutucuğa gir ve premium hızda iNdir... iyi eğlenceler...



SMS yerine Reseller list veya Kredi kartı ile ödemeyide tercih edebilirsiniz.

5 yorum:

  1. PES 2013 Türkçe Spiker V1.1' i konuyu açar açmaz indirdim admin teşekkürlerimi sunuyorum :) Kurulumda biraz sıkıntı çektim oyunda yeniyim ama kurdum sonunda sağol.

    YanıtlaSil
  2. Bir ara korktum oyunum orjinal çalışır mı diye ama çalışıyormuş :) Ahh birde PS3' ler için Türkçe Spiker yaması çıkarsalar varya çok süper olacak! Yamayı da kurdum sorunsuz çalıştı heyecanlandım şimdi bıkana kadar oynarım artık :D

    YanıtlaSil
  3. Admin PES 2013 Türkçe Spiker V.1.1 yamasını bilgisayar versiyonu oyunuma kurdum sorunsuz şekilde çalıştı. Bir sorum olacak; acaba bu yamanın PS3 versiyonu için çalışmalar var mı? Sadece PC versiyonumu olacak yamanın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşim PS3 versiyonu için çalışmalar galiba olmayacak! Keşke Play Station için de Türkçe Spiker yaması olsa ama buna şükür yaa! Ya PC versiyonu içinde olmasaydı...

      Sil
  4. Yeni link eklenmiştir iyi indirmeler...

    YanıtlaSil